Супа мисо
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
16.03.2015 В подмазана тавичка нареждам поръсените с брашно колелца тиквички, отгоре ги напръсквам с мазнина/зехтин или олио / и ги запичам на 220 градуса. Приготвям сос от заквасена сметана (кисело мляко) с копър и чесън по желание. Стават страхотни!
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 според мен трябва да има мазнина.Импровизирам:може да се сложи преди печенето,а може с мазнина да се задуши лука и доматите преди да се залеят тиквичките. Може би ще стане добре. Когато ги направя ще ви кажа.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Хич никаква мазнина ли не се слага?
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 бързо и лесно
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 страхдтнс са.
|
Костната маса представлява жива тъкан, която има свойството да се разрушава. Един от начините да се...
Храните с високо съдържание на захар определено са нездравословни, но са твърде вкусни, за да...
Всички почитатели на италианската кухня, сред които сме и ние, рано или късно застават пред...
Едва ли има човек, който да не може да разпознае чистия и свеж вкус на...
Световното първенство в Катар може и вече да е в историята, но футболните страсти и...