Крем супа от манатарки и печурки
Лора и Стоян
![]() |
600 г манатарки 100 г краве масло 1 кубче зеленчуков бульон (гъбен бульон) 70 мл бяло вино 2 скилидки чесън 3–4 стръка магданоз 3–4 стръка копър 1 глава лук 600 г инстантен качамак сол и черен пипер на вкус |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...