Пиле с лимон

Крехко, вкусно, сочно
ТИТЛА: Чирак
Дата: 08.04.2014
Пиле с лимон
 
Необходими продукти:
500 г пилешки гърди
няколко скилидки чесън
1 лимон
сол и черен пипер на вкус



Начин на приготвяне:
1
Наситненият чесън се запържва в загрят тиган, след което се добавят нарязаните на късчета пилешки гърди. Добавят се черен пипер и сол.
2
Когато пилешките гърди са вече готови и малко преди да оттеглим тигана от котлона, слагаме парчета лимон и разбъркваме хубаво.
3
Дърпаме от огъня и по желание поръсваме с пресен магданоз!

Ароматът е невероятен!
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

24.04.2014
потопени в чеснов или млечен стават страхотни
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: