Телешко с картофи и тъмна бира
Лора и Стоян
2 бр. пилешки гърди 1 глава лук 25 г масло 50 г орехи 200 г черен ориз 1 ч. л. куркума 1 кубче пилешки бульона 1 глава лук 25 г масло 200 г ориз „Басмати“ черен пипер и сол на вкус 2 щипки целина 1 с. л. брашно 2-3 с. л. зехтин 1 ч. ч. прясно мляко 2-3 чушки от туршия 100 г замразен зелен фасул 1 кубче пилешки бульон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...