Традиционни лозови сарми
Лора и Стоян
![]() |
800 г пилешко филе 1 с. л. майонеза 3 стръка див лук 1 с. л. краве масло 100 мл прясно мляко 500 г грах от консерва див лук и грах за украса 2 с. л. краве масло 1 ч. л. горчица 1 с. л. мед 2 с. л. соев сос 3 с. л. зехтин сол на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2021 Получи се много вкусно, макар минаването на пюрето през цедка да беше непосилна задача за мен.
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...