Пъстърва с пикантни зелени домати
Лора и Стоян
1 пиле 400 г домати (1/2 буркан стерилизирани) 4-5 стръка праз (1,2 кг) 2 пресни чушки 2-3 с. л. олио 1 ч. л. червен пипер 1 ч. л. естрагон 1 ч. л. чубрица |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.12.2015 Да, Илияна, кавърмата може да се сготви в глинен съд, както е посочено в рецептата (вж. стъпка 4). Не трябва да се вари пилето в гювеча на котлон, защото гювечът ще се спука.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.12.2015 Може ли кавърмата да се готви в глинен съд?
|
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...