Сьомга с пюре от броколи
Лора и Стоян
![]() |
2 кг овнешко месо от бут 1 ч. л. сол 1 ч. л. джоджен 5-6 с. л. олио 1/2 ч. ч. червено вино 1 ч. ч. сок от нар 2 глави лук 3-4 скилидки чесън 10 стръка магданоз сокът от 1 лимон |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...