Пилешки дробчета с пресен лук
Лора и Стоян
800 г горни пилешки бутчета 200 г сурово пушен бекон 150 г леща 400 мл пилешки бульон 250 мл бяло вино 3 скилидки чесън 2 моркова 1 глава лук 6 клонки мащерка 1–2 дафинови листа 2 с. л. заквасена сметана 1 с. л. горчица сол и черен пипер на вкус |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.04.2018 Ммммм..... Атоматно и вкусно
|
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...