Сладоледен пай Банана сплит
Лора и Стоян
1 бр. пилешки гърди 15-20 връхчета розмарин 2 с. л. зехтин 1 с. л. балсамов оцет 1 щипка сол черен пипер на вкус | за салатата: 100 г печурки 100 г спанак 2 стръка пресен лук 1 връзка репички 4 ивици бекон 2-3 с. л. соев сос | за дресинга: 6-7 връхчета розмарин 2 с. л. лимонов сок 5 с. л. зехтин 1 ч. л. горчица 1/2 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...