Пилешки крилца с канела

Източник: Бон Апети
Дата: 13.05.2010
Пилешки крилца с канела
 
Необходими продукти:
6 пилешки крилца
2 резенчета лимон
олио за пържене
100 мл бяло вино
1 ч. л. накълцан джинджифил
3 скилидки чесън
50 мл соев сос
2 с. л. мед
1/2 ч. л. канела или 1 малка пръчка
гарнитура по желание


Начин на приготвяне:
1
Пилешки крилца с канела
В тенджера се слагат крилцата, канелата, чесънът, джинджифилът и медът и се сипват соевият сос и виното. Доливат се 300 мл вода и се вари до готовност, но не до разваряване на местото.
2
Пилешки крилца с канела 2
Крилцата се отцеждат внимателно и се пържат в загрято олио до златистокафяв цвят (около 7 минути). Поднасят се с резените лимон и/или гарнитура по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Sevim Osman се регистрира в сайта.
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: