Пилешки крилца с канела

Дата: 13.05.2010
Източник: Бон Апети
Пилешки крилца с канела
 
Необходими продукти:
6 пилешки крилца
2 резенчета лимон
олио за пържене
100 мл бяло вино
1 ч. л. накълцан джинджифил
3 скилидки чесън
50 мл соев сос
2 с. л. мед
1/2 ч. л. канела или 1 малка пръчка
гарнитура по желание
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешки крилца с канелаВ тенджера се слагат крилцата, канелата, чесънът, джинджифилът и медът и се сипват соевият сос и виното. Доливат се 300 мл вода и се вари до готовност, но не до разваряване на местото.
2
Пилешки крилца с канела 2Крилцата се отцеждат внимателно и се пържат в загрято олио до златистокафяв цвят (около 7 минути). Поднасят се с резените лимон и/или гарнитура по желание.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мони Славчева се регистрира в сайта.
Антония Ангелова се регистрира в сайта.
Simona Trencheva се регистрира в сайта.
Иванка Георгиева се регистрира в сайта.
'Бахте Нур се регистрира в сайта.
Гюрина се регистрира в сайта.
Живка Станева се регистрира в сайта.
Guilherme Augusto Maia се регистрира в сайта.
Ани Паспалева се регистрира в сайта.
Марина Витанова коментира рецептата Пай с круши
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта