Пилешки бутчета с дип от нахут
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
16.10.2014 Станаха много вкусни. Аз лично сложих всичко в блендера и с помощта на лъжица ги изпържих. Вместо лук и чесън на прах сложих 1 скилитка и 1/4 лук, като се смляха се усещаше само аромата им.
|
За трета поредна година тетевенското село Черни Вит събира майстори на домашните сирена. Организатор на...
От известно време следим с любопитство кулинарните изяви на актьора Стенли Тучи. Наскоро той издаде...
Гастроентеролозите ги обожават, заради високото съдържание на фибри Всички знаем, че плодовете съдържат въглехидрати и естествена...
Вероятно познавате много хора (може би и вие сте сред тях), които съхраняват лимони в...
От богатите и известните обикновено очакваме да хапват малки порции изискана храна. Понякога обаче и звездите...