Пилешки филенца с чеснов сос
Лора и Стоян
1 кг пилешки пържоли от бут (без кожа) 50 г краве масло 200 мл светла бира 1 с. л. пушен червен пипер 2 ч. л. синап 2 ч. л. сол 1 ч. л. суха мащерка 1/2 ч. л. сух чесън 1/2 ч. л. сух лук чeрва за пълнене | за лещата: 400 г червена леща 400 мл кокосово мляко 5 скилидки чесън 1 глава лук 3 с. л. зехтин 2 с. л. червена къри паста сол на вкус |
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...