Гювече със свинско и гъби
Лора и Стоян
1 агнешки бут (2 кг) 125 г краве масло 3 връзки пресен чесън 3 връзки пресен лук 1 връзка магданоз 1/4 връзка пресен естрагон 1 глава лук сокът от 1/2 лимон сол и черен пипер на вкус | за пилафа: 300 г ориз „Басмати“ 50 г краве масло сол и черен пипер на вкус |
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.09.2018 Отнема доста време, но си заслужава. Вече два пъти готвя по тази рецепта и мога да кажа , че ми е любима вече.
| ![]() |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2018 Много вкусно стана! Рядко готвя агнешко, тъй като нямам време за 3-4 часа готвене, но за тази рецепта си заслужаваше.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2018 Напълно безвкусно става месото и жилаво.
Не подвеждайте с такива рецепти!
|
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...