Гювече със свинско и гъби
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
23.09.2018 Отнема доста време, но си заслужава. Вече два пъти готвя по тази рецепта и мога да кажа , че ми е любима вече.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
01.06.2018 Много вкусно стана! Рядко готвя агнешко, тъй като нямам време за 3-4 часа готвене, но за тази рецепта си заслужаваше.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
06.05.2018 Напълно безвкусно става месото и жилаво.
Не подвеждайте с такива рецепти!
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...