Лаврак с каперси и чесън на тиган

Дата: 09.05.2018
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 голям лаврак (1 кг +)
100 мл животинска сметана
100 г царевично брашно
60 г каперси
50 мл зехтин
2 скилидки чесън
2 с. л. лимонов сок
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Лаврак с каперси и чесън на тиганРибата се филетира, кожата също се отстранява.
2
Лаврак с каперси и чесън на тиган 2Внимателно с пинсета се почиства от костиците. Филетата се режат на по-малки парчета.
3
Лаврак с каперси и чесън на тиган 3Овкусяват се със сол и черен пипер и се овалват в царевично брашно.
4
Лаврак с каперси и чесън на тиган 4Пържат се в загрят зехтин, на два пъти, от двете страни за кратко.
5
Лаврак с каперси и чесън на тиган 5Добавят се обелените и леко смачкани скилидки чесън, каперсите и лимоновият сок.
6
Лаврак с каперси и чесън на тиган 6След около минута се налива сметаната. Готви се кратко и се дърпа от котлона.
7
Лаврак с каперси и чесън на тиган 7По желание се поръсва с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Стани98 се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Крем супа от грах с моцарела
Меди сготви Блонди
Didka Koprinkova коментира рецептата Американски гофрети
Алиона Шишкова се регистрира в сайта.
Tsonka Todorova се регистрира в сайта.
Elena Dimitrova се регистрира в сайта.
ГЕРГАНА ТОДОРОВА се регистрира в сайта.
Марина Стефанова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта