Лаврак с каперси и чесън на тиган

Дата: 11.06.2020
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 голям лаврак (1 кг +)
100 мл животинска сметана
100 г царевично брашно
60 г каперси
50 мл зехтин
2 скилидки чесън
2 с. л. лимонов сок
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Лаврак с каперси и чесън на тиганРибата се филетира, кожата също се отстранява.
2
Лаврак с каперси и чесън на тиган 2Внимателно с пинсета се почиства от костиците. Филетата се режат на по-малки парчета.
3
Лаврак с каперси и чесън на тиган 3Овкусяват се със сол и черен пипер и се овалват в царевично брашно.
4
Лаврак с каперси и чесън на тиган 4Пържат се в загрят зехтин, на два пъти, от двете страни за кратко.
5
Лаврак с каперси и чесън на тиган 5Добавят се обелените и леко смачкани скилидки чесън, каперсите и лимоновият сок.
6
Лаврак с каперси и чесън на тиган 6След около минута се налива сметаната. Готви се кратко и се дърпа от котлона.
7
Лаврак с каперси и чесън на тиган 7По желание се поръсва с копър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


116 ДУШИ ОНЛАЙН
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта