Хлебен пудинг по бенедиктски
Лора и Стоян
600 г пилешки гърди 30 г краве масло 2 скилидки чесън 2 с. л. червен винен оцет 2 с. л. зехтин 2 ч. л. кафява захар 1/2 ч. л. риган 1/2 ч. л. сол черен пипер на вкус | за плънката: 100 г черни маслини (без костилки) 50 г краве масло (със стайна температура) 50 мл бяло вино 1/4 връзка магданоз 1 с. л. зехтин сол и черен пипер на вкус |
Декември е, Коледа наближава, а ние вече усещаме истинския дух на празника, който толкова много...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...