Пилешките гърди се нарязват на кубчета, след което се поръсват с 1 ч. л. сол, 1 ч. л. куркума, 1/2 червен пипер, черен пипер, 2 щипки канела, бял пипер, изронена прясна мащерка, 1 ч. л. джинджифил и 1-2 с. л. зехтин. Оставят се да престоят в марината.
Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...
Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...
Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...