



Пилешките гърди се нарязват на кубчета, след което се поръсват с 1 ч. л. сол, 1 ч. л. куркума, 1/2 червен пипер, черен пипер, 2 щипки канела, бял пипер, изронена прясна мащерка, 1 ч. л. джинджифил и 1-2 с. л. зехтин. Оставят се да престоят в марината.


Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...