Сухиндолска туршия

Дата: 17.02.2009
Източник: Бон Апети
Сухиндолска туршия
 
Необходими продукти:
1 кг корнишони
3 с. л. сол
3 с. л. мед
3 с. л. оцет
3 с. л. захар
10 зърна черен пипер
листата от 1 глава целина
1 зелка
1 глава карфиол
500 г лук
500 г чушки
500 г зелени домати
1 кг моркови
вода колкото поеме
 

Начин на приготвяне:
1
Сухиндолска туршияЗелето се нарязва и се слага в буркан от 3 литра.
2
Сухиндолска туршия 2Добавят се почистените моркови, доматите, накъсаният на розички карфиол, краставичките и листата целина.
3
Сухиндолска туршия 3Слагат се чушките и продуктите в буркана се заливат с марината от черен пипер, сол, захар, оцет, мед и вряла вода. Туршията се запечатва и бурканът се обръща.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Maya Mileva се регистрира в сайта.
Bisera Krumova се регистрира в сайта.
Ana Kocheva се регистрира в сайта.
Анета Узунова се регистрира в сайта.
Dimitar Ganchev се регистрира в сайта.
Desislava Georgieva коментира рецептата Сконс с шоколад и круши
Diana Krstic се регистрира в сайта.
Лора Начева се регистрира в сайта.
домат се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта