Пилешки шишчета с розмарин

Източник: Бон Апети
Дата: 23.08.2002
Пилешки шишчета с розмарин
 
Необходими продукти:
4 пилешки пържоли
2-3 скилидки чесън
1 ч. бяло вино
1 к. ч. олио
сок от 1/2 лимон
1 ч. л. розмарин
1 ч. л. куркума
лют пипер на вкус
черен пипер
сол


Начин на приготвяне:
1
Пилешки шишчета с розмарин
Продуктите за маринатата се смесват. Месото се нарязва на еднакви по големина парчета, поставя се в дълбока купа, залива се с маринатата и се оставя да престои около 1 час.
2
Пилешки шишчета с розмарин 2
Маринованите парчета месо се нанизват на шишчета. Пекат се на скара около 20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


121 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: