Панирано филе от скумрия с бадеми
Лора и Стоян
![]() |
600-700 г агнешко месо от бут 1 щипка сол 1 щипка захар 1 ч. л. смлян кориандър 6 с. л. зехтин 7-8 стръка магданоз 1 прясна чушка 2 домата 4 патладжана (600 г) 1 щипка черен пипер 1/2 ч. л. кимион 1 стрък пресен чесън 2 с. л. зехтин сокът от 1 лимон |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...