Пилешки шишчета по японски
Лора и Стоян
![]() |
4 скумрии (1 кг рибно филе) 6 с. л. кисело мляко 1 белтък 1 с. л. горчица 2 ч. ч. галета 2 с. л. настъргани бадеми 5 стръка копър 1 с. л. риган сол и черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...