Зелен фасул с печурки и хрупкав лук
Лора и Стоян
600-700 г пилешко месо 1 ч. л. сол 1 ч. л. чесън на прах 2 ч. л. естрагон 1 ч. ч. галета 1 ч. ч. смлян натурален корнфлейкс 1 ч. л. сол 2-3 с. л. нишесте 4 клонки магданоз 1 яйце 8 триъгълни топени сирена 100 г лук черен пипер на вкус |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...