Шарен боб с кървавица и чекане (цвекло)
Лора и Стоян
![]() |
700-800 г свински врат 3-4 малки глави червен лук 3-4 с. л. соев сос 1/2 в. ч. червено вино 2 скилидки чесън 1 с. л. винен оцет 1/2 ч. л. джинджифил 1/2 ч. л. захар 2-3 с. л. олио |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...