Шишчета с червен лук

Източник: Бон Апети
Дата: 07.03.2003
Шишчета с червен лук
 
Необходими продукти:
700-800 г свински врат
3-4 малки глави червен лук
3-4 с. л. соев сос
1/2 в. ч. червено вино
2 скилидки чесън
1 с. л. винен оцет
1/2 ч. л. джинджифил
1/2 ч. л. захар
2-3 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Шишчета с червен лук
Чесънът се начуква и се поставя в подходяща купа. Добавят се останалите продукти за маринатата и се разбърква добре.
2
Шишчета с червен лук 2
Месото се нарязва първо на пържоли, а след това – на кубчета и се оставя да престои в маринатата няколко часа. Лукът се нарязва на осминки.

3
Шишчета с червен лук 3
Маринованото месо се нанизва на дървени шишчета, като се редува с парчета лук. Пече се върху скара или грил-тиган, като през равни интервали шишчетата се обръщат и се обливат (или мажат) с маринатата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


166 ДУШИ ОНЛАЙН
Радина се регистрира в сайта.
SVasileva коментира рецептата Обикновен черешов сладкиш
SVasileva се регистрира в сайта.
Svetla_Ch коментира рецептата Добруджанки
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: