Качамак "Бракадан"

Дата: 26.03.2003
Източник: Бон Апети
Качамак
 
Необходими продукти:
300 г настъргана тиква
4 шепи царевично брашно
пръжки и сирене за поръсване
1 щипка сол
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Качамак В тенджера се сгорещява 1 л вода, сипват се брашното и тиквата и се поръсва със сол. В брашното се правят дупки, без да се разбърква, и се оставя да ври поне 30 минути.
2
Качамак Сместа се оттегля от котлона, разбърква се хубаво и се пресипва в намазнен глинен гювеч. Повърхността се заглажда, качамакът се поръсва с пръжки и натрошено сирене и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мария се регистрира в сайта.
Hristina Markova се регистрира в сайта.
Didi Nikolova се регистрира в сайта.
М. Томова коментира рецептата Питки със сирене
Yildiz Genchay се регистрира в сайта.
G. коментира рецептата Яхния от зелен фасул
Irena Petrova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта