Качамак "Бракадан"

Дата: 26.03.2003
Източник: Бон Апети
Качамак
 
Необходими продукти:
300 г настъргана тиква
4 шепи царевично брашно
пръжки и сирене за поръсване
1 щипка сол
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Качамак В тенджера се сгорещява 1 л вода, сипват се брашното и тиквата и се поръсва със сол. В брашното се правят дупки, без да се разбърква, и се оставя да ври поне 30 минути.
2
Качамак Сместа се оттегля от котлона, разбърква се хубаво и се пресипва в намазнен глинен гювеч. Повърхността се заглажда, качамакът се поръсва с пръжки и натрошено сирене и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nathalie Marcenkova коментира рецептата Свински кебап
Георгиев се регистрира в сайта.
моника се регистрира в сайта.
jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта