Качамак "Бракадан"

Дата: 26.03.2003
Източник: Бон Апети
Качамак
 
Необходими продукти:
300 г настъргана тиква
4 шепи царевично брашно
пръжки и сирене за поръсване
1 щипка сол
олио за намазване
 

Начин на приготвяне:
1
Качамак В тенджера се сгорещява 1 л вода, сипват се брашното и тиквата и се поръсва със сол. В брашното се правят дупки, без да се разбърква, и се оставя да ври поне 30 минути.
2
Качамак Сместа се оттегля от котлона, разбърква се хубаво и се пресипва в намазнен глинен гювеч. Повърхността се заглажда, качамакът се поръсва с пръжки и натрошено сирене и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Anny Filipova се регистрира в сайта.
Oli Diyanova се регистрира в сайта.
BLY коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
krastana коментира рецептата Зимен плодов пай
Симона коментира рецептата Френски ябълков сладкиш
Aga Vitkova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта