Пилешко филе с круши

Елегантно и много апетитно
Източник: Меди
ТИТЛА: Готвач
Дата: 20.10.2023
Пилешко филе с круши
Пилешко филе с круши
 
Необходими продукти:
2 пилешки филета (неголеми)
2 круши
1 майонеза (200 г)
1 пълна с.л. дижоннска горчица
100 г пушено топено сирене
сол и пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
В купа се разбъркват майонезата, горчицата, сол, пипер и настърганото на едро ренде сирене.
2
Пилешките филета се разделят на половини, почистват се и се начукват с ръка, за да се изравни дебелината.
Поставят се в купата с майонезата и се разбъркват, за да се покрият от всички страни.
3
Крушите се обелват, почистват от семките и твърдата част и се нарязват на парчета дебели от около 0,5 см.
4
В незалепваща тава се подреждат парчетата круша и върху нея филетата. Каквото остане в купата се разпределя върху месото. Пече се на 180 градуса 40-45 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


220 ДУШИ ОНЛАЙН
vitorio78 се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Венециански бисквити
Даниела Стоянова се регистрира в сайта.
Ирина се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: