Пролетни картофи с петрохан и яйце

Дата: 15.03.2020
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г пресни картофи
150 г петрохан
2 яйца
100 г краве сирене
50 г масло
1 глава лук
1 стрък пресен чесън
2 стръка копър
2 стръка магданоз
на вкус сол и черен пипер
 

Начин на приготвяне:
1
Пролетни картофи с петрохан и яйцеКартофите се измиват и ако са по-едри се разполовяват.
2
Пролетни картофи с петрохан и яйце 2Колбасът се реже на шайби, лукът - на полумесеци, а чесънът, копърът и магданозът се наситняват.
3
Пролетни картофи с петрохан и яйце 3Петроханът се запържва до златисто и се изважда.
4
Пролетни картофи с петрохан и яйце 4В отделилата се мазнина се изсипват картофите, лука и се добавят 40 грама от маслото.
5
Пролетни картофи с петрохан и яйце 5Съдът се похлупва и картофите се готвят, докато омекнат. От време на време се разбъркват.
6
Пролетни картофи с петрохан и яйце 6След това капакът се маха и картофите се оставят да се запържат до златисто. Добавят се пърженият колбас и се поръсва с наситнените копър, магданоз и чесън. Овкусява се със сол и черен пипер
7
Пролетни картофи с петрохан и яйце 7Яйцата се пържат на очи, така че жълтъкът да остане рохък.
8
Пролетни картофи с петрохан и яйце 8Картофите и колбаса се сервират с пържено яйце и натрошено сирене.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


jamalka сготви Хачапури
Petya Zabunova коментира рецептата Тирамису
Анна коментира рецептата Бананов сладолед
Анна коментира рецептата Бананов пай
Анна коментира рецептата Кокоски
Анна сготви Кокоски
Анна коментира рецептата Шоколадово „Маскарпоне”
ani_borisowa коментира рецептата Хачапури
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта