Пиле по нормандски с гарнитура от печена целина
Лора и Стоян
22. |
Изпрати
лично съобщение |
05.04.2021 Наистина се получи много добре, а и количеството е огромно :) Вкъщи ще трябва да го ядем три дни. Минусът е, че използвах безумно голямо количество съдове и ще отнеме време докато ги набутам в миялната.
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
22.01.2021 Получи се страшно вкусно, но броколите ми останаха доста сурови. Може би трябваше да ги добавя една идея по-рано, да се сготвят малко и чак тогава да добавя бешамела. :)
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
13.11.2019 Стана учудващо вкусно! Ползвах сирене чедър и кокосово мляко вместо краве. Със сигурност пак ще го готвя.
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
08.11.2019 Уникално
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
24.11.2018 Вкусно е, а и лесно се приготвя.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...