



Внимателно се отделя кожата от двете страни на рибата и се отстраняват перките и главата. Овкусява се със сол, черен пипер и лимона и се панира в брашното. Пържи се в умерено сгорещеното масло по 3 минути от двете страни заедно със стръка розмарин и скилидката чесън.


Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...