



Маята се разтваря в 50 мл хладка вода заедно със захарта. Престоява около 20 минути, след това се добавят брашното и млякото.
Меси се тесто. Към него се добавят нарязаната на кубчета шунка, солта и разтопеното масло и всичко се омесва добре. Ако е нужно, се добавя брашно. Оставя се да втасва около 20 минути и пак се омесва добре до получаване на меко тесто. Оформят се по желание питки или гевреци.

| 1. |
Изпрати
лично съобщение |
14.06.2014 чудесни са, стават много хубави и със сусам
|

Отскоро Лесафр България стартира предлагането на изцяло нов продукт, който ще промени начина, по който...

Bonduelle току-що представи нова вълнуваща продуктова линия Croustis – бургери и крокети от 100% ароматни...

Тази Коледа подарете внимание и истинско гурме преживяване за всички сетива с новите кутии на...

Умами, или петият вкус, олицетворява нежния и приятен послевкус, усилва вкусовите усещания и прави храната...

Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...