Пица от мерлуза

Източник: Бон Апети
Дата: 21.09.2004
Пица от мерлуза
 
Необходими продукти:
1/2 кг филе от риба мерлуза
150 г кашкавал
1 шепа сушени нарязани домати
1 домат
пера от 1 стрък лук
3-4 стръка риган
няколко листа пресен босилек
2 с. л. зехтин
3-4 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Пица от мерлуза
Сушените домати се заливат с вряла вода, за да набъбнат. Отцеждат се.
2
Пица от мерлуза 2
В намаслена с олиото тава се нареждат филетата риба. Посолява се. Отгоре се поръсват нарязаните надребно пера лук.
3
Пица от мерлуза 3
Отцедените домати се разбъркват с нарязаните листа риган и босилек и се заливат със зехтина. С получената смес се намазват рибните филета.
4
Пица от мерлуза 4
Филетата се покриват с филийки кашкавал, върху тях се нареждат нарязаните на тънки кръгчета домати. Поръсва се със сол. Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна около 20 минути. По желание готовата пица се поръсва със зехтин.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:



135 ДУШИ ОНЛАЙН
Neli Dimitrova се регистрира в сайта.
Maya Bistrina се регистрира в сайта.
Ognjan Tsankov се регистрира в сайта.
Иво Бораджиев се регистрира в сайта.
Стела Спасова се регистрира в сайта.
Кънчо Кънчев се регистрира в сайта.
Диана Стоянова се регистрира в сайта.
Makaka коментира рецептата Печени зеленчуци в тесто
Николай Николов се регистрира в сайта.
Vania Koleva се регистрира в сайта.
Рози коментира рецептата Кюфтета от броколи с бял сос
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: