Торта „Шанхай“
Лора и Стоян
4. |
Изпрати
лично съобщение |
22.10.2018 Много различна на вкус от традиционна пица, но си заслужава да се пробва. Добавих малко мариновани гъби и настърган пармезан.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.08.2017 Уникално вкусно става :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
19.04.2017 Много вкусна стана, макар и на фурна.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
28.08.2015 Потекоха ми лигите,но ще я тествам без лука.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...