Пай с тиквички и сирене
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
20.03.2020 Много вкусни хлебчета! И при мен се наложи добавяне на повече брашно. Вместо извара използвах крем сирене, чедър и пармезан и подправих с индийско орехче и черен пипер.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
17.03.2016 Много вкусно, но поема повече брашно.
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2016 Вкусно стана, с доста повече брашно и със сирене вместо извара :)
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
09.03.2016 Малко ми стана отвътре,но следващия ще се постарая повече.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2016 И претоплен на следващия ден беше още по-вкусен
|
На 18-ти юни екипът на Лесафр България събра партньори, приятели и журналисти, за да отпразнуват...
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...