Почистване на калмари

Дата: 09.10.2017
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
800 г калмари 

Начин на приготвяне:
1
Почистване на калмариГлавите на калмарите се издърпват внимателно с пръсти от тубите, заедно с вътрешностите, като се изважда и костта. Измиват се много добре.
2
Почистване на калмари 2Почистените туби внимателно се обелват от тънката външна ципа, включително и перките.
3
Почистване на калмари 3Перките се изрязват.
4
Почистване на калмари 4Пипалата се отрязват малко над очите, т.нар. „клюн“ по средата се отделя.
5
Почистване на калмари 5Почистената глава, перките и пипалата се готвят заедно с тубите.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


185 ДУШИ ОНЛАЙН
Анна коментира рецептата Окрошка с шунка и репички
Анна коментира рецептата Зелен боб с наденица на фурна
Невена Тодорова се регистрира в сайта.
Румяна се регистрира в сайта.
Mariyana Petrova коментира рецептата Супа топчета по селски
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта