Подлучени миди с праз и бира

Дата: 01.05.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
300 г замразени мидени ядки
100-150 мл бира
30 г масло
1 стрък праз
2 скилидки чесън
4-5 стръка магданоз
1 щипка девесил
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Подлучени миди с праз и бираПразът се нарязва на ивици.
2
Подлучени миди с праз и бира 2Маслото се загрява и празът се запържва за 2-3 минути на силен огън.
3
Подлучени миди с праз и бира 3Добавя се наситненият чесън, налива се бирата и се поръсва с черен пипер и сол на вкус.
4
Подлучени миди с праз и бира 4След това се изсипват мидите.

5
Подлучени миди с праз и бира 5Подправя се с девесил и наситнен магданоз и се разбърква.
6
Подлучени миди с праз и бира 6Щом течността се редуцира, мидите се оттеглят от котлона. При сервиране може да се гарнират с резени лимон.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


milenka коментира рецептата Хлебчета с яйца
Zetsu Ben Kan-Abisa се регистрира в сайта.
Вики се регистрира в сайта.
Toblerony коментира рецептата Сладка баница с тиква
Silviya Gr се регистрира в сайта.
Jivko Boev се регистрира в сайта.
sahata04 се регистрира в сайта.
Галина Георгиева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Мъфини с шоколад
Мария се регистрира в сайта.
Силвия коментира рецептата Чийзкейк с тиква и шоколад
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеЛични данниБисквиткиРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта