Подправка „Заатар“

Дата: 12.01.2015
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 с. л. сумак
2 с. л. суха мащерка
2 с. л. сух майоран
2 с. л. сух риган
1 с. л. сусам
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Подправка „Заатар“Сусамът се запича на сух тиган.
2
Подправка „Заатар“ 2След това се смила в кафемелачка.
3
Подправка „Заатар“ 3Добавят се и останалите подправки – солта, сумакът, мащерката, майоранът и риганът, и всичко отново се смила. Подправката се съхранява в бурканче.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

04.09.2018
Ароматно
6.
Изпрати
лично съобщение

20.07.2017
Направих половин доза, защото имах резерви, но салатата се получи много добре, така че ще си направя пак
5.
Изпрати
лично съобщение

19.07.2017
много ароматна подправка.Сложих я в салата с нахут и патладжан.Ще пробвам и с други ястия.
4.
Изпрати
лично съобщение

25.11.2016
Подправката е подходяща за ястия с пилешко и свинско месо (и не само). В сайта ни има различни рецепти.
3.
Изпрати
лично съобщение

09.11.2016
За какво може да се използва тази подправка?
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


113 ДУШИ ОНЛАЙН
Румен публикува рецептата Нисковъглехидратна Мусака
paranoia публикува рецептата Палачинкова торта с тиквички
Райна Божурина се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Торта баклава
Лозка Апостолова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта