Сандвич с агнешки чревца
Лора и Стоян
![]() |
1 франзела 4 кренвирша зелената част от 1 стрък лук бялата част от 1 стрък чесън 2-3 с. л. бяло вино 1 ч. л. червен пипер 2 ч. л. горчица 1 зелена чушка 1 червена чушка 200 г кромид лук 2-3 с. л. зехтин зехтин за поливане |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...