Спагети по неаполитански
Лора и Стоян
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2017 Правя ги редовно, много ми харесват. Аз лично слагам по-малко вода, за да успея да оформя питки. Е, тези не станаха особено красиви, но това не се отразява на вкуса. С малко сирене и масло са супер!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...