Спагети по неаполитански
Лора и Стоян
![]() |
2 ч. ч. бяло брашно 1 с. л. сол 1 с. л. олио "Калиакра" 1/2 ч. л. чесън на прах 1/2 ч. л. чубрица 1/2 ч. л. кимион 1/2 ч. л. кориандър 1 с. л. мед 1 пакетче суха мая (инстантна) 2 с. л. сусамови зърна 1/2 ч. ч. овесени ядки 1/2 ч. ч. ръжено брашно 1 ч. ч. царевично брашно 1 ч. ч. пшеничени трици мак за поръсване |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
18.11.2017 Правя ги редовно, много ми харесват. Аз лично слагам по-малко вода, за да успея да оформя питки. Е, тези не станаха особено красиви, но това не се отразява на вкуса. С малко сирене и масло са супер!
| ![]() |
Този Великден ще бъде по-вкусен, ароматен и здравословен, защото Лора и Стоян ще ни разкрият...
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...