Сорбе от тиква с шам-фъстък
Лора и Стоян
![]() |
1 круша 1 ч. л. глюкоза 70–80 г захар 30 г краве масло 1 щипка захар 150–200 мл червено вино („Мерло”) 100 г горски плодове 1 щипка канела 2–3 карамфилчета 1 щипка индийско орехче 300 мл „Шардоне” 40 г мед 6–7 капки лимонов сок |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...