Крекери със сирене и кимион
Лора и Стоян
9. |
|
Мария Петрова 04.11.2015 Станаха идеални. Малко са трудоемки с този начин на втасване и разточване, но резултатът определено си струва!
|
8. |
Изпрати
лично съобщение |
08.03.2015 Добавих семена в тестото и преди да ги нагъна като хармоника вместо с пшенично поръсих с царевично брашно. Станаха фантастични.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
18.02.2015 Стават страхотни
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
07.02.2015 Лесни за приготвяне и много вкуснички и меки !
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
28.01.2015 Много меки и невероятно вкусни...
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...