Коледно бонфиле с червено зеле
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
![]() 11.01.2017 Благодаря!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Йоана, за тази рецепта използвахме ориз сорт „Европа“, който не е бланширан.
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
27.12.2016 Какъв сорт е оризът?...Изглежда сте пропуснали да напишете.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Сос "Шрирача" е много популярен в азиатската кухня. Силно пикантен, подходящ за ястия с месо и риба. У нас се предлага на щандовете за екзотични продукти в големите вериги мазазини.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Не гледах внимателно предаването, Сос Шрирача съм изпуснала Може ли малко повече инфо.Благодаря :)
|
Лятото продължава само три месеца, но с подходящи продукти и правилни стъпки плодовете в твоите...
Независимо дали обичате да топите парче хубав хляб в него, да го ползвате за дресинг...
Празниците са чудесен повод за споделени и щастливи мигове със семейството, но и сериозно предизвикателство...
Краят на април ни носи слънчеви емоции, свежи вкусови и изкусителни аромати с новите епизоди...
Няма какво да се лъжем – със затоплянето на времето и след стабилното похапване на...