Печено прасенце
Лора и Стоян
![]() |
2 свински бонфилета (500 г общо) 1 скилидка чесън 2 с. л. брашно 2 с. л. олио 1 дафинов лист сол и черен пипер на вкус | за коричката: 150 г бял хляб тип “Резина” 20 г краве масло 2 белтъка 2 стръка магданоз 2 стръка мащерка 2 стръка розмарин сол и пипер меланж на вкус | за зелето: 250 г червено зеле 1 зелена ябълка 1 глава червен лук 1 скилидка чесън 1 с. л. краве масло 1 с. л. мед 2 с. л. балсамов оцет 1/4 ч. л. канела 1/4 ч. л. карамфил 1/4 ч. л. индийско орехче |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
10.12.2013 Трябваше ми гарнитура за свинско месо и направих предложената втази рецепта. Много вкусно зеле! Ароматно и нетрадиционно!
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...