Чапче със свинско

Дата: 27.12.2011
Източник: Бон Апети
Чапче със свинско
 
Необходими продукти:
500 г свински врат
250 г стъклени нудли
20 г сушени гъби шийтаке
2 моркова
2 червени чушки
2 глави лук
2 скилидки чесън
4 яйца
20 г пресен джинджифил
1 връзка пресен лук
1 ч. л. сусам
50 мл олио
40 мл сусамово олио
40 мл соев сос
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Чапче със свинско
Месото се нарязва на ленти и се слага в купа. Прибавят се соевият сос и сусамовото олио, а след тях и наситнените чесън и джинджифил.


2
Чапче със свинско 2
Всичко се разбърква и се оставя месото да се маринова.


3
Чапче със свинско 3
Нудлите се сваряват за 5–7 минути (или според времето, което пише на опаковката), докато омекнат, след това се измиват със студена вода.


4
Чапче със свинско 4
Лукът, морковите и чушките, се нарязват на жулиен. Гъбите се накисват във вода за 15 минути, за да набъбнат. След това се нарязват наедро и пънчетата се отстраняват. Зеленчуците се пържат в уок с малко олио, като първо се слага лукът, след това чушките, морковите и накрая гъбите. След всеки продукт тиганът се почиства.


5
Чапче със свинско 5
Месото се изважда от маринатата и се запържва. След това се връща отново в нея. След него се пържат нудлите, за кратко, като се бъркат непрекъснато.


6
Чапче със свинско 6
Котлонът се изключва и се прибавят лукът, гъбите, чушките, морковите и свинското, заедно с маринтата. Разбърква се добре.


7
Чапче със свинско 7
Яйцата се разбиват едно по едно и от всяко се пържи тънък омлет.


8
Чапче със свинско 8
Слагат се един върху друг и се навива руло, което се нарязва на тънки ивици.

 


9
Чапче със свинско 9
Зеленчуците, месото, гъбите и нудлите се слагат в чиния, отгоре се поръсва омлета, след това сусам и се завършва с наситнен пресен лук.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


238 ДУШИ ОНЛАЙН
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта