Свинско печено в латино стил

Крехко месо с ароматна коричка
Източник: Бон Апети
Дата: 15.12.2011
Свинско печено в латино стил
 
Необходими продукти:
2 кг свинска плешка

за маринатата:
4 скилидки чесън
1 връзка пресен риган
2 с. л. морска сол
1 с. л. черен пипер
3 с. л. зехтин
2 с. л. ябълков оцет


Начин на приготвяне:
1
Свинско печено в латино стил

Чесънът се прави на паста и се разбива с блендер заедно с другите продукти за марината.


2
Свинско печено в латино стил  2

В месото се правят прорези и след това се намазва със сместа. Оставя се да поеме ароматите за 3 часа в хладилника.


3
Свинско печено в латино стил  3

Слага се в тава с решетка и се покрива с фолио. Пече се в загрята на 150 градуса фурна за 4 часа.


Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

15.01.2016
здравейте аз бих искала да кажа много страхотни ястия вие сте публикували във този сайт
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


203 ДУШИ ОНЛАЙН
Zlatka Vasileva се регистрира в сайта.
Vili Todorova се регистрира в сайта.
sunshine4eto коментира рецептата Мъфини с маслини и сирене
Еклер коментира рецептата Уелски кехлибарен пудинг
Mandarina Brauswetter коментира рецептата „Щи“ с кисело зеле
vem89 коментира рецептата Фъч
sisi_ml се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: