Френски ябълков сладкиш
Лора и Стоян
22. |
Изпрати
лично съобщение |
09.06.2020 Вкусно
|
21. |
Изпрати
лично съобщение |
22.04.2020 Много вкусно, направих го за торта за рождения ден на една приятелка, която е веган! Използвах кокосов маргарин вместо какаово масло, стана перфектно.
|
20. |
Изпрати
лично съобщение |
29.01.2017 Първото ми брауни - успешно и много вкусно !
|
19. |
Изпрати
лично съобщение |
14.05.2016 Като за първо брауни мисля, че ми се получи страхотно! С малкия дефект, че шоколада който използвах беше 75% какао с портокалови парченца. Всъщност май дефекта се превърна в ефект, защото вкуса на банана беше заменен от този на свеж портокал. (Не, че не обожавам бананови сладкиши, но портокала винаги придава доза изисканост. )
И така - ето го моето шоколадово-портокалово веган брауни в мъфин формички.. :)
|
18. |
Изпрати
лично съобщение |
07.04.2015 Посрещнах мъжа ми от командировка с това брауни, стана му голям фен. Само че, моето не беше постно, а с краве масло. Ммм... :)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...