Празеница

Дата: 25.03.2005
Източник: Бон Апети
Празеница
 
Необходими продукти:
200 г сирене
4 яйца
3 стръка праз
1 пакет готови точени кори
5-6 с. л. олио
газирана вода
 

Начин на приготвяне:
1
ПразеницаПразът се нарязва наситно и се запържва за 10 минути в олиото. Сиренето се настъргва на едро ренде, яйцата се разбиват с тел.
2
Празеница 2Корите се разстилат и във всеки лист се слагат по 2-3 лъжици от задушения праз и сиренето. След това се навиват като хармоника и се подреждат в намазнена тавичка.
3
Празеница 3Разбитите яйца се смесват с газираната вода. С тях се залива баницата и се пече 30 минути при температура 180 градуса.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Мирела Цветкова коментира рецептата Домашна майонеза
Raim Arzu се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта