Празеница

Източник: Бон Апети
Дата: 25.03.2005
Празеница
 
Необходими продукти:
200 г сирене
4 яйца
3 стръка праз
1 пакет готови точени кори
5-6 с. л. олио
газирана вода


Начин на приготвяне:
1
Празеница
Празът се нарязва наситно и се запържва за 10 минути в олиото. Сиренето се настъргва на едро ренде, яйцата се разбиват с тел.
2
Празеница 2
Корите се разстилат и във всеки лист се слагат по 2-3 лъжици от задушения праз и сиренето. След това се навиват като хармоника и се подреждат в намазнена тавичка.
3
Празеница 3
Разбитите яйца се смесват с газираната вода. С тях се залива баницата и се пече 30 минути при температура 180 градуса.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


167 ДУШИ ОНЛАЙН
Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: