Гърменски зелник
Лора и Стоян
![]() |
400 г брашно 400 мл прясно мляко 2 картофа (150-200 г) 3-4 скилидки чесън 1 пакетче мая на прах 3-4 с. л. олио 3-4 с. л. оцет 1 с. л. захар 1 ч. л. сол |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...