Баница по-бърза от сандвич
Лора и Стоян
![]() |
1 пакет точени кори 4 яйца 1/2 кг кисело зеле 7-8 стръка праз лук 2 шепи сушен лапад 2 пилешки бутчета 1 ч. ч. ориз 1 к. ч. олио |
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...