Тутманик по овчарски
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Моето изпънение
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2016 Да си призная, това не е моята рецепта. Плънката ми идва в повече, джоджена се усеща, въпреки че сложих само няколко листенца,червения пипер не е необходим, а горната кора се препича. Но ми напомни за подобни рецепти, които ще сготвя и публикувам ....надявам се скоро.
|
Планирането на бюджета при пазаруване може да бъде предизвикателство, но с правилните инструменти лесно може...
В днешния забързан свят все повече хора избират доставка на храна, за да спестят време...
Водката съществува от векове и играе ключова роля в културите на много страни. Тя не...
Съветите на лекарите как да се грижим за здравето на очите Някои хранителни вещества поддържат цялостното...
Представлява вечнозелено дърво, разпространено в Югоизточна Азия, което на височина достига до 20 м и...