Тутманик по овчарски
Лора и Стоян
за тестото: 400 г брашно 1 с. л. бял винен оцет 1/2 ч. л. сода 1/2 ч. л. сол | за плънката: 350 г овче сирене 100 г краве масло 4 връзки пресен лук 1 връзка магданоз 1/2 връзка джоджен 1/2 връзка копър 1 ч. л. червен пипер |
2. |
Изпрати
лично съобщение |
29.12.2016 Моето изпънение
| ![]() |
1. |
Изпрати
лично съобщение |
21.05.2016 Да си призная, това не е моята рецепта. Плънката ми идва в повече, джоджена се усеща, въпреки че сложих само няколко листенца,червения пипер не е необходим, а горната кора се препича. Но ми напомни за подобни рецепти, които ще сготвя и публикувам ....надявам се скоро.
|
Още един вариант за представяне на нашите рецепти – това е новата ни рубрика „...
Есента е тук! Нека се насладим на нейните вкусове и аромати заедно с Лора и...
Kaufland България представи първата си национална собствена линия продукти „Брей!“ от изцяло български производители На пазара...
5 причини Kikkoman да е част от кампанията #ВкусноВкъщи 1. #ОстаниВкъщи Разбира се, че на първо...
В дните, в които трябва да сме отговорни и да останем вкъщи, Лора и Стоян...