Пролетен разкош

Дата: 31.03.2015
ТИТЛА: Чирак
Пролетен разкош
 
Необходими продукти:
1/3 салата „Айсберг“
бейби спанак
1 краставица
1 домат
1 червена чушка
5-6 малки гъби печурки
зелен лук
сирене „Пармезан“
краве масло
за винегрета:
зехтин
1 мандарина
балсамов оцет и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме салатата „Айсберг“ наедро и добавяме бейби спанака, нарязаните краставица, домат, зелен лук, червена чушка (на шайби).
2
Нарязваме гъбите на тънки филийки и ги запържваме за 1-2 минути в 1/2 с. л. масло. Оставяме ги да изстинат и ги добавяме към салатата, без соса, който се е отделил при запържването.
3
Смесваме зехтина, сока от мандарината, сол и балсамов оцет и с получения винегрет подправяме салатата.
За финал отгоре настъргваме с белачка пармезан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


234 ДУШИ ОНЛАЙН
Софи Калева-Илиева се регистрира в сайта.
Ersin Dilek Nur се регистрира в сайта.
мая се регистрира в сайта.
Десислава публикува рецептата Хлебна пица
Mariyana Ivanova се регистрира в сайта.
Теди В. се регистрира в сайта.
Diana Rafailova се регистрира в сайта.
Niki Jeleva се регистрира в сайта.
Д. Йорданова се регистрира в сайта.
Анна коментира рецептата Кейк с ананас и кокос
Анна коментира рецептата Пиле в сладко-кисел сос
Penka Ivanova се регистрира в сайта.
Didi Denina се регистрира в сайта.
Svetlana Strahilova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта