Пролетен разкош

Дата: 31.03.2015
ТИТЛА: Чирак
Пролетен разкош
 
Необходими продукти:
1/3 салата „Айсберг“
бейби спанак
1 краставица
1 домат
1 червена чушка
5-6 малки гъби печурки
зелен лук
сирене „Пармезан“
краве масло
за винегрета:
зехтин
1 мандарина
балсамов оцет и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме салатата „Айсберг“ наедро и добавяме бейби спанака, нарязаните краставица, домат, зелен лук, червена чушка (на шайби).
2
Нарязваме гъбите на тънки филийки и ги запържваме за 1-2 минути в 1/2 с. л. масло. Оставяме ги да изстинат и ги добавяме към салатата, без соса, който се е отделил при запържването.
3
Смесваме зехтина, сока от мандарината, сол и балсамов оцет и с получения винегрет подправяме салатата.
За финал отгоре настъргваме с белачка пармезан.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


225 ДУШИ ОНЛАЙН
G. коментира рецептата Картофена фритата
G. коментира рецептата Печени картофи по провансалски
G. коментира рецептата Тиквички ала пармиджана
Мира Годинячка коментира рецептата Морковен чийзкейк
Мария Глухчева се регистрира в сайта.
Мария коментира рецептата Сладкиш „Негърче“
Мария се регистрира в сайта.
Десислава се регистрира в сайта.
Славина Видева се регистрира в сайта.
мариела коментира рецептата Йоркширски пудинг с билки
Милка Рукова се регистрира в сайта.
Ралица И. Косева се регистрира в сайта.
Maggie Madzharova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта