Билкова багета с маринована моцарела и сирене
Лора и Стоян
![]() |
за ризотото: 100 г ориз 200 г замразени калмари на шайби 10-15 бр. рулца раци 100 г коктейлни скариди 50 г масло 2 скилидки чесън 1/2 глава лук 4-5 стръка пресен кориандър (1/2 ч. л. смлян) 1 кубче зеленчуков бульон квадратни точени кори черен пипер и сол на вкус | за пестото: 4-5 люти чушки 50 мл олио 2 скилидки чесън 6-7 стръка пресен кориандър (1/2 ч. л. смлян) 2 1/2 с. л. лимонов сок 2-3 щипки сол | за медено-лимоновия сос: 2-3 стръка кориандър 30 г орехови ядки 3-4 с. л. соев сос 1 с. л. сусамово семе 1 с. л. лимонов сок 1-2 ч. л. мед |
Да, ние обичаме вкусната и добре приготвена храна. Това е всичко, което имаме да ви...
HAMBAR е името на новото място в София, където всички влюбени в добрата храна могат да...
Сиренето „Пармезан“ е един от продуктите, които колкото повече време отлежават, толкова по-скъпи стават. Италианците,...
Историята на великите кулинарни шедьоври е изпълнена с вкусни примери в подкрепа на факта, че...
„Черешките” в прясно състояние се използват дори за украса на десерти — някои от сортовете...