Егейски джъндък

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Егейски джъндък
 
Необходими продукти:
250 г цедено кисело мляко
1 буркан стерилизирани чорбаджийски чушки
2-3 скилидки чесън
3-4 стръка копър
8 с. л. зехтин
маслини за украса
 

Начин на приготвяне:
1
Егейски джъндъкЧушките се нарязват на кръгчета, копърът и скилидките чесън – наситно.
2
Егейски джъндък 2Млякото, чушките, чесънът и копърът се смесват в подходяща купа. Прибавят се 2-3 с. л. от зехтина и добре се разбърква.
3
Егейски джъндък 3Готовата салата се подрежда в порционна чиния. Преди сервиране се полива с останалия зехтин и се украсява с копър и маслини.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Stoyanka Kichukova коментира рецептата Макарони на фурна
Stoyanka Kichukova се регистрира в сайта.
SuperMag коментира рецептата Чаена лимонада
SuperMag коментира рецептата Портокалова лимонада
SuperMag коментира рецептата Джинджифилова лимонада
SuperMag коментира рецептата Лимонада с джинджифил и мед
SuperMag коментира рецептата Лимонада с диня
SuperMag коментира рецептата Домашно лимончело
SuperMag коментира рецептата Ягодова напитка
Деница се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта