Егейски джъндък

Източник: Бон Апети
Дата: 24.07.2009
Егейски джъндък
 
Необходими продукти:
250 г цедено кисело мляко
1 буркан стерилизирани чорбаджийски чушки
2-3 скилидки чесън
3-4 стръка копър
8 с. л. зехтин
маслини за украса


Начин на приготвяне:
1
Егейски джъндък
Чушките се нарязват на кръгчета, копърът и скилидките чесън – наситно.
2
Егейски джъндък 2
Млякото, чушките, чесънът и копърът се смесват в подходяща купа. Прибавят се 2-3 с. л. от зехтина и добре се разбърква.
3
Егейски джъндък 3
Готовата салата се подрежда в порционна чиния. Преди сервиране се полива с останалия зехтин и се украсява с копър и маслини.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
Мария Големанова се регистрира в сайта.
annakamalieva се регистрира в сайта.
bibi се регистрира в сайта.
milenka коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: